About

elkom op mijn blog. Ik blog over beauty, lifestyle en meer. Op mijn blog http://www.ladyveroda.nl/ wil ik je o.a. meenemen in mijn leven als ondernemer, levensgenieter en getrouwde vrouw en trotse moeder.

Wie is Lady Veroda?
Ik ben Daphne Véronique de Kruyf,  35 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Veenendaal. Ik ben trots op mijn naam die mijn ouders hebben gegeven. VERODA is geïnspireerd op mijn eigen naam, namelijk de eerst vier letters van Veronique en de eerste twee letters van Daphne.   Een korte, makkelijk te onthouden bedrijfs- en handelsnaam. Ik ben ondernemer en geniet intens van het leven. Ik pak met beide handen aan wat op mijn pad komt. Ik ben christen en  vind het belangrijk om goed te zorgen voor mijzelf (& mijn gezin) en mijn naasten, om bewust te leven door gezonde voeding en goed te zijn voor de aarde (het milieu).

Master of Beauty
Sinds 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en mijn droom om mijn eigen bedrijf te starten is in januari 2013 in vervulling gegaan, nu al bijna negen jaar! Ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Mijn salon Veroda Beauty & Wellness is dé plek voor ontspanning en even dé tijd voor jezelf. Mijn specialisaties zijn (bruids)make-up, waxen (ontharen) en wellness. Mijn lijfspreuk is “True beauty lies within” wat in het Nederlands betekent “Echte schoonheid komt vanbinnen uit.  In de schoonheidsbranche draait het veelal om uiterlijke verschijning. In mijn werk als schoonheidsspecialist kom ik ook vaak in aanraking met vrouwen die beschadigd zijn in hun denken over het schoonheidsideaal dat de wereld ons voorspiegelt. Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Jij ook? Mijn visie is: “Het mooiste van jezelf naar buiten laten komen en dát te benadrukken.” Mijn missie in het leven is dan ook om vrouwen (weer)  te laten stralen in hun eigen schoonheid.  Voor meer informatie  ben je welkom op http://www.veroda.nl/  en in de salon.

Van Bride to be .. ..tot.. Happily Married
Op 1 april 2013 ben ik door mijn grote liefde ten huwelijk gevraagd in Parijs. Mijn man is de liefde van mijn leven, we vullen elkaar perfect aan, ben al elf jaar dolverliefd op mijn superman en wil samen stokoud  worden. Op 4 april 2014 zijn wij getrouwd in het oude Raadhuis in Rhenen en vervolgens hebben we een dankdienst gehouden in de Cunerakerk in Rhenen. Dit was voor ons beide één van de mooiste momenten uit ons leven. Nu 7,5 jaar geleden.

Lifestyle
Wat ik erg belangrijk vind is uit het leven halen wat erin zit, een zegen te mogen zijn voor de ander en daarbij mijn creativiteit inzetten. Als ik iets zelf kan (maken), doe ik dat ook. Ik houd van originaliteit en eigenheid. Daarnaast vind ik het erg leuk bezig te zijn met schoonheidsverzorging, het (re)stylen en decoreren van mijn huis en mode. Ik doe eigenlijk overal inspiratie op en ben graag bezig met nieuwe projecten voor in het huis, om het huis, voor mijn bedrijf, voor mijn familie en vrienden.

Op 29 oktober 2017 mocht ik bevallen van onze dochter Abigaïl Rhodé. Haar naam betekent “vreugde van de vader” en “Roos” in het Hebreeuws. We voelen enorm gezegend met haar. We zijn God enorm dankbaar en genieten van nieuwe leven als gezin.

Na mijn bevalling ben ik chronisch ziek geworden. Ik heb de ziekte van Hashimoto ( een auto-imuunziekte waarbij in mijn geval mijn schildklier niet meer werkt) en pernicieuze anemie ( een auto-imuunziekte waarbij het afweersysteem de eigen cellen in de maag ‘aanvalt’ en ik geen vitamine B12 kan opnemen uit mijn voeding). Ik ben afhankelijk van medicatie en ben altijd op zoek naar de balans in wat ik wel en niet meer.  “When nothing go right, go left”

More…
Ik  ben graag bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen te volgen,  naar workshops te gaan, door werkervaring en heb in 2012 de  studie maatschappelijke zorg afgerond. In september 2014 tot en met januari 2015 heb ik een Bijbelstudie gevolgd. In 2019 heb ik een studiereis naar Israël gemaakt, waar ik met eigen ogen gezien heb hoe de producten, waarmee ik in de salon werk, gemaakt en verwerkt worden. Ik ben spontaan, creatief, een doorzetter, innovatief  en ondernemend. Ik geloof dat ik van God mijn gaven en talenten heb gekregen om in te zetten. Mijn passies zijn schrijven, creatief bezig zijn en zingen,. Mijn hobby’s zijn tekenen,  stylen/ ontwerpen, zingen en tuinieren  en wandelen. Momenteel ben ik begonnen met het schrijven van mijn allereerste boek.

Met mijn blog  LADYVERODA wil ik je inspireren, prikkelen, mijn ervaringen, ideeën en mijn (beauty) tips delen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Beauty, Lifestyle and more

%d bloggers liken dit: