We want PERFECT PINK(INI)

Anno 2018 is waxen nog steeds “hip and happening”. Waxen is de oudste, meest natuurlijke én effectieve manier van ontharen. LYCON Wax staat voor kwaliteit en is momenteel ’s werelds beste wax. Ze zijn innovatief en willen de wensen van klanten overtreffen, net als ik dit in de salon voor mijn klanten wil. In april 2018 zal distributeur Smooth and Co dé allernieuwste lijn op de Nederlandse markt lanceren, namelijk de PINKINI™BRAZILIAN Care collectie . Een luxieuze en complete lijn special voor de intieme zones. Schoonheid, natuur én technologie gebundeld en ondergedompeld in perfect pink.

 

Waarom een nieuwe wax?
LYCON heeft een breed assortiment in waxen. De Hot Wax, LYCOTec, LYCOdream en Stripwax zijn fantastische soorten  wax waarmee je klanten de beste wax-behandeling geeft. Nu vraag je jezelf misschien af waarom er een nieuwe wax ontwikkelt is. Als specialist wil ik  het beste voor mijn klanten. Klanten worden steeds kieskeurig, weten wat ze willen en zijn op zoek naar de beste wax-behandeling. Zeker als het om de intieme zones gaat. Daarnaast is de technologie van LYCON innovatief, altijd onderzoekend naar verbetering. De afgelopen jaren zijn veel producten gekopieerd en LYCON wil voorsprong houden in haar producten en als eerste op de markt komen met verbeteringen. Op deze manier kan ik  ook mijn klanten het allerbeste bieden. Met de nieuwe PINKINI collectie kun je de beste en professionele  Bikini-en Brazilian Wax-behandelingen aanbieden. Hoe mooi is dat?!

De perfecte Wax-behandeling
Waxen is hot! In veel salons is er steeds meer vraag naar de Bikini-lijn en Brazilian Wax. De PINKINI Hot Wax is vergelijkbaar met de LYCOdream Wax, maar heeft haar eigen honingachtige structuur, is nog zachter voor de tere huid en kan op zeer lage temperatuur worden gebruikt (40 graden). PINKINI Hot Wax is filterdun én daarom zuinig in gebruik, heeft een superieure grip  en kan 5-6 keer opnieuw worden aangebracht op de bikinizone Haartjes vanaf 1 mm kunnen al worden verwijderd. De ingrediënten zoals arganolie,calendula en kamille werken verzachtend, kalmerend en hydraterend op de huid.

PERFECT PINK(INI) VERZORGING
De nieuwe PINKINI pre-en post lotions bevatten nog meer kalmerende ingrediënten dan je gewent bent.  Bisabobol, een kalmerende kamilleolie, de tazmanberry, die rijk aan anti-oxidanten is en aloë vera, de meest geneeskrachtige plant die er bestaat. Daarnaast is de collectie helemaal compleet met het PINKINI lighting serum en de PINKINI Intimate Wash. Het serum, rijk aan vitamine C,  is ideaal voor de bikinizone, de oksels, de rug en handen en andere pigmentatiegevoelige gebieden. Door regelmatig gebruik wordt de huid voorzichtig opgelicht en worden pigmentvlekjes aanzienlijk minder. De Intimate Wash is een huidvriendelijke reiniginggel uitsluitend voor de bikinizone. Voordat Je de wax-behandeling ondergaat kan je jezelf opfrissen, maar ook kan deze neutral reinigingsgel dagelijks voor thuis gebruikt worden. De luxer reiniging werkt verfrissend en is PH huidneutraal. Hier worden we blij van!


I want Pink(ini)! En jij?

liefs, Daphne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s