Diamonds are my “beautiful new skin” friends

Maandag 18 januari 2016 was dé lancering van het nieuwe schoonheidsmerk Gemology in Nederland. Ik was door het bedrijf Smooth and co uitgenodigd voor het launch event van dit prachtige merk uit Parijs, wat gemaakt is van diamanten en edelstenen. Time to shine!

Bubbels & Business
Vol verwachting stapte ik in de auto richting mijn leverancier Smooth and co, waar de presentatie en demonstratie van het merk Gemology plaats vond. Vanaf vandaag komt de huidverzorgingslijn voor het eerst op de Nederlandse markt.  Margaux Rieutort, International Development Manager van Gemology, was speciaal vanuit Parijs ingevlogen voor deze unieke presentatie.

IMG_7511

Ik werd feestelijk ontvangen met een mooi glas met roze bubbels en werd voorgesteld aan Margaux. We raakten in gesprek over Parijs, mijn liefde voor de stad en mijn bedrijf Veroda Beauty & Wellness. Alles in het Engels, want “Je ne parle pas français”.

IMG_7513

Na de bubbels was het tijd voor business. Ik ontving een mooie goodybag boordevol informatie van het merk en samples voor eigen gebruik en nam vervolgens plaats voor de presentatie over de geschiedenis, de actieve werkstoffen ingrediënten en het gehele concept van Gemology. De textuur van de producten is uniek, omdat de producten tijdens het behandelingsproces veranderen. De milk wordt water, crème veranderd in olie, water wordt omgetoverd in foam en lotion wordt gel.

IMG_7485
Gemology, passie voor schoonheid.

Na de interessante lezing over hoe het bedrijf, na jaren onderzoek te hebben gedaan,  edelstenen en diamanten heeft kunnen verwerken in cosmetica was het tijd om zelf te ervaren hoe deze luxe verzorgingslijn voelt.. Jaklien Bakers, trainer van Smooth and co vroeg mij  of ik model wilde zijn voor de uitgebreide gezichtsbehandeling. Dat wilde ik zeker en liep mee naar de praktijkruimte waar de demonstratie gegeven werd.

IMG_7512
Edelstenen verwerkt in gezichtsverzorging.

Beautiful diamonds 

Ik kreeg de speciale diamant behandeling. Een luxe behandeling waarbij het concept van Gemology  perfect werd uitgelegd. De producten voelen vol, rijk en zacht en werken huid-stimulerend met als resultaat een gehydrateerde, gladde en stralende huid. IMG_7514

Mooi in de pers
In de Story stond jl. dit artikel over edelstenen verwerkt in de huidverzorging van Gemology.  Leuk te lezen dat de media al op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen in “beautyland”

story week 53 2016
Bron: Smooth and co (Facebook)

Leave a little sparkle wherever you go
Eén van mijn favoriete uitspraken. Laat altijd iets “sprankelends” van jezelf achter.
IMG_7491

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s