Certificaat waxen behaald

Dinsdag 3 november 2015 heb ik een nieuwe waxopleiding gevolgd bij Smooth and co. Ik werk al ruim tien jaar volgens mijn eigen wax-techniek, maar sta altijd open voor vernieuwing en verbetering. Vanaf nu beheers ik nu ook een nieuwe waxtechniek met speciale lycon wax-soorten op basis van bijenwas en etherische oliën.

Samen met mijn model reed ik in de vroege ochtend spits naar de locatie waar ik de training mocht volgen. We waren ruim op tijd en werden verwelkomt met een vers kopje koffie. Vervolgens mocht ik mee trainster Jaklien Bakers naar de trainingsruimte voor het theoretische gedeelte van de opleiding.  IMG_6478
De trainingsruimte van smooth and co 

Mooie kleuren en geuren
De wax van lycon is op unieke wijze samengesteld en er is keuze uit verschillende geuren en kleuren.  Ik leerde tijdens de opleiding met deze speciale waxsoorten werken.  Een voordeel is wel dat ik al ruim 10 jaar ervaring heb met het ontharen.  Toch is iets nieuws aanleren altijd weer spannend en uitdagend.
IMG_6481

Prachtige bodyproducten
Na het waxen is het belangrijk om de huidverzorging thuis voort te zetten met een heerlijk geurende lichaams-scrub en een voedende bodylotion.  Lycon heeft een speciale body-lijn.
IMG_6495
Geslaagd
Ik heb het certificaat voor de waxopleiding behaald. Ik heb een leerzame, intensieve en mooie dag gehad. Trainster Jaklien legde de nieuwe wax-techniek goed uit, was zeer geduldig en zat vol humor. Nieuw in de salon, waxen met de nieuwe techniek.

IMG_6484
Overhandigen van het certificaat.

Meer info
www.veroda.nl
www.waxlady.nl

2 gedachten over “Certificaat waxen behaald”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s