Beautiful Berlin

We vierden ons eenjarig huwelijksdag 4 april met een heerlijk weekendje weg, naar de prachtige stad Berlijn. Bekijk het fotoverslag van mijn citytrip.


Hotel in Stijl
Aan de Branderburgerstrasse in Berlijn boekte wij ons hotel, een straat vol oude, mooie panden. We konden voor het hotel parkeren, ik denk dat ditkomt door Goede Vrijdag, de stad was erg rustig. Eenmaal in het hotel stuitte we op een prachtig oude lift uit de jaren ’20. Geweldig! We namen de lift naar de tweede etage, naar de receptie. We kregen de sleutel van onze hotelkamer. Het hotel lag op 5 minuten loopafstand van de Kurfürstendamm, de grootste winkelboulevard van Berlijn en van de U-baan (de metro). Nadat we onze koffers op de kamer hadden, zijn we met de metro de stad gaan verkennen.

 

Citytrip Berlin
Berlijn is een indrukwekkende,mooie stad vol oude klassieke en nieuwe moderne gebouwen,winkelcentrums,museums (voor de liefhebber) en uitgaangelegenheden. Ik keek mijn ogen uit en heb het gevoel weken op vakantie te zijn geweest, terwijl het 5 dagen waren…

 Bye Bye Berlin…we hebben van je genoten. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s